MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Elegancką kolację poproszę, ale koniecznie bez bąbelków

Dariusz Chajewski
Dariusz Chajewski
Mariusz Kapała
Czytam ostatnio o awanturach wokół lokali gastronomicznych, które proszą o to, aby nie przychodzić z małymi dziećmi.

Dziecko mam więcej niż odchowane i na razie dziadkiem nie jestem, czyli prawdopodobnie nie czuję bluesa. Jednak od dawna jestem przyzwyczajony do tego, że na południu Europy funkcjonują - na przykład - hotele tylko dla dorosłych. Nie, nie dlatego, że dzieje się tam ruja i porubstwo, ale dlatego, że po korytarzach i nad basenem nie szaleją plemiona ryczącej dziatwy. A już rozwalił mnie argument jednej z matek, która stwierdziła, że to wina personelu lokalu, który nie potrafi sobie poradzić z najmłodszymi gośćmi. Przepraszam, to kelnerka czy szef kuchni są od wychowywania naszych dzieci?! Jeśli tak, to może im dajmy 500 plus.

od 7 lat
Wideo

Zakaz krzyży w warszawskim urzędzie. Trzaskowski wydał rozporządzenie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska