MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Zioła w kuchni: szałwia i lipa. Kiedy warto je parzyć i pić? (wideo)

red./źródło: Dzień Dobry TVN/x-news
123RF
Grzybów w lasach coraz więcej. Tomasz Jakubiak w kuchni "Dzień Dobry TVN" przyrządził apetyczne jaja sadzone z grzybami, ziołami i sosem z maślanki. Po tak ciężkostrawnym daniu może przydać się ziołowy napar, który na wszelki wypadek przygotowała dietetyk Anna Jelonek. Kiedy warto pić szałwię, a kiedy lipę?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska