Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Co Grzegorz Russak sądzi o naszych lokalnych specjałach?

(dab)
Grzegorz Russak jest znawcą kuchni myśliwskiej i tradycyjnej.
Grzegorz Russak jest znawcą kuchni myśliwskiej i tradycyjnej. Dariusz Brożek
Dlaczego wędliny i inne smakołyki są ważnym atutem w walce o turystów? Odpowiedź w aktualnym wydaniu tygodnika "Głos Międzyrzecza i Skwierzyny", który we wtorek, 14 kwietnia, jest jeszcze dostępny w powiecie międzyrzeckim.

- Żywność i lokalne przysmaki są ważnym elementem naszego dziedzictwa kulturowego - przekonywał znany kucharz i promotor regionalnych potraw Grzegorz Russak podczas spotkania z właścicielami gospodarstw agroturystycznych, piekarni i masarni, które odbyło się ostatnio w pszczewskim kinie Przystań.

Więcej na ten temat w aktualnym wydaniu tygodnika "Głos Międzyrzecza i Skwierzyny", który we wtorek, 14 kwietnia, jest jeszcze dostępny w powiecie międzyrzeckim.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska