Początek maja to dla wielu z nas doskonała okazja do spędzenia czasu na świeżym powietrzu. Nieodłącznym towarzyszem tego typu spotkań jest grill. W poradniku "GL" znajdziesz kilka cennych informacji na temat wyboru właściwych produktów do grillowania. Podamy przepisy na aromatyczne marynaty, podpowiemy jak grillować rybę. Będzie także mowa o szaszłykach, dipach, sałatkach i napojach. Słowem o wszystkim co towarzyszy konsumowaniu przy rozgrzanym grillu. Swoje przepisy znajdą także wegetarianie.
Dodatek "Majówka z grillem" w "Gazecie Lubuskiej" już w czwartek 30 kwietnia
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?