Orientalne żeberka i pstrąg w soi, czyli azjatycka kuchnia Maliki Szyc-Juchnowicz
Dzień Dobry TVN
Kuchnia azjatycka to jedna z najbardziej kolorowych i pełnych smaku kuchni na świecie. W "Dzień Dobry TVN" Malika Szyc-Juchnowicz przygotowała swoje ulubione potrawy inspirowane Azją.
Malika Szyc-Juchnowicz opowiedziała również o swoim dzieciństwie spędzonym w Algierii.
Na stole pojawiły się takie dania jak: orientalne żeberka wieprzowe, pierś z indyka z sosem sojowym oraz pstrąg w soi z marchewką i liściem laurowym.
Zobacz koniecznie 1 odcinek programu GL TV - LUBUSKIE SMAKI. Zosia Zaborowska z MasterChefa Juniora gotuje dla Czytelników "Gazety Lubuskiej"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!