Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Orientalne żeberka i pstrąg w soi, czyli azjatycka kuchnia Maliki Szyc-Juchnowicz

Dzień Dobry TVN
Dzień Dobry TVN
Kuchnia azjatycka to jedna z najbardziej kolorowych i pełnych smaku kuchni na świecie. W "Dzień Dobry TVN" Malika Szyc-Juchnowicz przygotowała swoje ulubione potrawy inspirowane Azją.

Malika Szyc-Juchnowicz opowiedziała również o swoim dzieciństwie spędzonym w Algierii.

Na stole pojawiły się takie dania jak: orientalne żeberka wieprzowe, pierś z indyka z sosem sojowym oraz pstrąg w soi z marchewką i liściem laurowym.

Zobacz koniecznie 1 odcinek programu GL TV - LUBUSKIE SMAKI. Zosia Zaborowska z MasterChefa Juniora gotuje dla Czytelników "Gazety Lubuskiej"

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska