Blisko 50 wystawców z całej Polski zjechało do Zielonej Góry, by kusić wyśmienitymi produktami na 4. Targach Dobrego Jedzenia (22-23 kwietnia 2017 r.).
W hali CRS przy ul. Sulechowskiej pojawiły się tradycyjne sery, wędliny, miody, oleje, lody, wina, piwa, czekolady czy kajmak...
W sobotę, 22 kwietnia 2017 r., ogłoszono laureatów nagrody targów. Jeden z trzech laurów - Lubuski Złoty Lubczyk - zdobyło zielonogórskie Laboratorium BIOOIL. Nagrody wręczała Daria Ładocha - kulinarna blogerka (Mamałyga), znana z „Dzień Dobry TVN” czy „Agent Gwiazdy 2”.
W niedzielę, 23 kwietnia 2017 r. targi potrwają w hali CR-S przy ul. Sulechowskiej do 18.00, Bilety: 5 zł (dzieci do 12 lat - wstęp wolny).
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!