Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Schab po królewsku, polędwica wołowa z kurkami i pieczona karkówka. Przepisy Macieja Bartona

Dzień Dobry TVN/x-news
Dzień Dobry TVN/x-news
Szef kuchni Maciej Barton przygotował w kuchni "Dzień Dobry TVN" mięso na różne sposoby. Zdradził przepisy na: schab po królewsku, polędwicę wołową z kurkami, w cieście à la Wellington, z pieczonym ziemniakiem Hasselback oraz na karkówkę pieczoną na soli z goździkiem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska