Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Pieczony rostbef, warzywa w masie solnej z kozim serem. Przepisy Piotra Kucharskiego

Dzień Dobry TVN
Przepisy na kilka rodzajów mięs z wykorzystaniem różnych metod pieczenia.
Przepisy na kilka rodzajów mięs z wykorzystaniem różnych metod pieczenia. Dzień Dobry TVN
Kucharz Piotr Kucharski przygotował w kuchni "Dzień Dobry TVN" kilka rodzajów mięs, wykorzystując różne metody pieczenia. Na stole pojawiły się dania takie jak: pieczony rostbef, warzywa w masie solnej z kozim serem oraz dorsz z warzywami w papilotach.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska