MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Hummus, tzatziki i pasta z bakłażanów, czyli cypryjskie smakołyki [WIDEO]

Dzień Dobry TVN/x-news
Dominika Fetraś, blogerka kulinarna i żona piłkarza Iñakiego Astiza Ventury, opowiedziała o swojej przygodzie z kuchnia cypryjską. Fetraś przygotowała przysmaki z tamtego kraju i tak w menu pojawiły się: hummus, tzatziki, pasta z grillowanych bakłażanów i keftedes.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska