Katarzyna Puczyńska
607 materiałów
Niezwykłe torty Izabeli Borys-Tarkowskiej. Jak powstają te słodkie dzieła sztuki?
Pasję do tortów odkryła dzięki swoim dzieciom. - Często eksperymentuję ze smakami i fakturą kremów, a jedynym ograniczeniem jest wyobraźnia i preferencje...
Pierwsza na świecie restauracja NFT. Za wstęp zapłacisz kryptowalutą!
Cyfryzacja biznesu wchodzi także do gastronomii. W Nowym Jorku powstanie pierwsza na świecie restauracja, w której za możliwość wstępu i zjedzenia posiłku...
To najlepszy kucharz młodego pokolenia! Poznaj zwycięzcę konkursu Bocuse d’Or Poland
- W Bocuse d’Or ważne jest wszystko. Nie da się wygrać tego konkursu bez doświadczenia. Ważne są lata pracy, wiedza, perfekcyjność, powtarzalności i zespół,...
Agnieszka Cegielska: „Zioła mają wielką moc”. Sprawdź przepis na kapustę z kuminem
− Gotujcie z najlepszymi intencjami i przyprawiajcie najpiękniejszymi emocjami − wdzięcznością, miłością i radością. To są przyprawy, które podobnie jak zioła...
PLUS
Dlaczego kobiety protestują na ulicach? Oto one. Oddajemy im głos
Po wyroku Trybunału Konstytucyjnego zaostrzającego prawo aborcyjne w Polsce, na ulice wyszły tysiące osób. Od tamtego dnia relacjonujemy przebieg manifestacji,...
PLUS
Kraśnik na ustach całej Polski. Jedni mieszkańcy się wstydzą, inni są dumni
Wystarczyła jedna sesja Rady Miasta Kraśnik, by miasto stało się „sławne” na całą Polskę jako miasto anty-LGBT, anty-5G, a nawet anty-WiFi i AGD.
Echa makabrycznego morderstwa. Próbowali poćwiartować zwłoki
Na rozczłonkowane ciało 36-letniego mężczyzny natknął się przypadkowy przechodzień ponad rok temu w Wierzchowiskach Pierwszych w powiecie janowskim. Prokuratura...