Wszystko zależy od fantazji i umiejętności. My wybrane przepisy nagrodzimy grillami, książkami, przeprawami i opublikujemy w gazecie.
Pomysły kulinarne prosimy nadsyłać do poniedziałku 31 maja: "Gazeta Lubuska", ul. Sikorskiego 22, 66-400 Gorzów Wlkp., z dopiskiem "szparagi" lub tmikuł[email protected]
Wykorzystajmy sezon na szparagi. Oprócz niewątpliwych walorów smakowych, posiadają one jeszcze jedną zaletę - są źródłem witamin C, B, K, a także soli mineralnych, żelaza, potasu, fosforu oraz przeciwutleniaczy. Te lekkostrawne i niskokaloryczne warzywa mają także właściwości oczyszczające organizm. Wpływają również pozytywnie na pamięć i koncentrację.
Sponsorem nagród jest Galeo.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?